Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.11.2020
NAVRHNĚTE SI VLASTNÍ POTISK PAPÍROVÉ TAŠKY...
Tiskneme plnobarevným digitálním tiskem na kraftové bílé papírové tašky s plochým a krouceným uchem z naší nabídky do maximální velikosti tisku A4 (20... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
ZAKÁZKOVÁ VÝROBA LUXUSNÍCH PAPÍROVÝCH TAŠEK S TEXTILNÍM UCHEM ZAKÁZKOVÁ VÝROBA LUXUSNÍCH PAPÍROVÝCH TAŠEK S TEXTILNÍM UCHEM
Ručně skládané luxusní papírové tašky vyrobené na míru dle Vašich požadavků a představ. číst celé
DOTISK SÍTOTISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY DOTISK SÍTOTISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
Hledáte pro své klienty „pouze“ malé množství papírových tašek s potiskem za málo peněz? Pak je pro Vás ideální volbou dotisk na již vyrobené tašky. číst celé
DOTISK DIGITÁLNÍM TISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY DOTISK DIGITÁLNÍM TISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
Hledáte pro své klienty malé množství papírových tašek s plnobarevným potiskem? Pak je pro Vás digitální tisk ideální volbou. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ESWAY trade sro, se sídlem Pod Lipami 1069,25230 Řevnice, IČ 03228878, zapsaná u Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 229054 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA LUXUSNÍCH PAPÍROVÝCH TAŠEK S TEXTILNÍM UCHEM
ZAKÁZKOVÁ VÝROBA LUXUSNÍCH PAPÍROVÝCH TAŠEK S TEXTILNÍM UCHEM
Ručně skládané luxusní papírové tašky vyrobené na míru dle Vašich požadavků a představ. číst celé
DOTISK SÍTOTISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
DOTISK SÍTOTISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
Hledáte pro své klienty „pouze“ malé množství papírových tašek s potiskem za málo peněz? Pak je pro Vás ideální volbou dotisk na již vyrobené tašky. číst celé
DOTISK DIGITÁLNÍM TISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
DOTISK DIGITÁLNÍM TISKEM NA JIŽ VYROBENÉ TAŠKY
Hledáte pro své klienty malé množství papírových tašek s plnobarevným potiskem? Pak je pro Vás digitální tisk ideální volbou. číst celé
copyright 2020 itasky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz